Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Προβίδας στο προπονητικό team της ΑΕΛ


Στο προπονητικό team της ΑΕΛ ανήκει ήδη ο συμπατριώτης μας, προπονητής Γιάννης Προβίδας (ΦΩΤΟ), αποτελώντας προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου. Μετά από μια αξιολογότατη πορεία ως ποδοσφαιριστής, η οποία ξεκίνησε από την ΑΕΛ και συνεχίστηκε σε μια πλειάδα ποδοσφαιρικών ομάδων, ο Γιάννης εδώ και λίγα χρόνια πλέον ασχολείται με την προπονητική, διαγράφοντας και εδώ μια σημαντική πορεία. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, κλήθηκε να προσφέρει τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του, συμμετέχοντας στο προπονητικό team της ΑΕΛ την οποία αγάπησε και συμπορεύτηκε ποδοσφαιρικά μαζί της για επτά ολόκληρα χρόνια (1992-1999).
Όσοι γνωρίζουμε τον Γιάννη ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο άνθρωπο που η ζωή του είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο από την πολύ μικρή του, ακόμη, ηλικία. Τον θυμόμαστε πριν πολλά χρόνια από τότε που ως παιδί έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στις γειτονιές και τις αλάνες της Κρανιάς και εν συνεχεία στον Δευκαλίωνα Κρανιάς.
Το Ιστολόγιο εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον φίλο και συμπατριώτη μας Γιάννη Προβίδα και του ευχόμαστε, επίσης, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του για την ΑΕΛ που όλοι αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου