Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ο Χορός της Ξηροκρανιάς - Πρόσκληση


Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων "Η Ξηροκρανιά" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 8.00 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης "Λιόγερμα" (6ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν όλα τα παιδιά των Κρανιωτών που διαμένουν στη Λάρισα και τα περίχωρα και πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 σε Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι., καθώς επίσης και όσοι είχαν κάποια διάκριση στον αθλητισμό. Στη βραδιά θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Πληροφορίες: Λάμπρος Γκονέλας, τηλ. 6976497616

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Πηγή: xirokrania.blogspot.gr

Αποστολή κειμένου: Γιώργος Ι. Μπαλής

3 σχόλια:

  1. Άλλες πληροφορίες βασικές για το χορό γνωρίζει κάποιος;

    1. Τιμή πρόσκλησης-εισόδου;
    2. Ορχήστρα και με ποια μέλη; κλαρίνο, βιολί, τραγούδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, αγαπητέ φίλε, δεν γνωρίζω. Πάντως νομίζω ότι είναι εύλογες ερωτήσεις και αν γνωρίζει κάποιος από τον Σύλλογο ή άλλος συμπατριώτης ας μας ενημερώσει για να ενημερωθούν, έτσι, και οι συμπατριώτες και φίλοι.

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με ενημέρωση που μας απέστειλε ο Γιώργος Ι. Μπαλής: "θεσσαλική ορχήστρα, 15 ευρώ όλα πληρωμένα, μικρότερη σε χρήματα η κάρτα για τα παιδιά, θα διανεμηθεί δωρεάν το περιοδικό Ξηροκρανιώτικα, (βιβλίο) το οποίο περιέχει τα πρακτικά της 2ης ιστορικής ημερίδας που έγινε στην Κρανιά το περασμένο καλοκαίρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή