Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

"Tango bar" στο "Passerella" από τον Θεόφιλο Λάλο



«Tango Bar» Περικλή Κοροβέση
Ε.Θ.Β.Ε. «Κλαυσίγελως»
Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Λάλος

Ο συμπατριώτης μας Θεόφιλος Λάλος την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 συμμετέχει στην παράσταση «Tango Bar» του Περικλή Κοροβέση, που θα γίνει στο Cafe Bar RestaurantPasserella” (Βενιζέλου 115 & Απόλλωνος) απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο στη Λάρισα.

Σκηνοθετικό σημείωμα
Μπορεί η ζωή μας να είναι ένα τάνγκο; Ένας χορός με παρτενέρ τα όνειρά μας; Μια μάχη να τα κρατήσουμε ζωντανά; Κι αν όχι, αν όλα όσα ονειρευτήκαμε θαμπώσουν κι απομακρυνθούν από εμάς, μπορούμε να τα αποχαιρετήσουμε; Ή θα συνεχίσουμε σαν το Φώντα και το Λάκη, τους ήρωες του «Tango Bar», επαναλαμβάνοντας την ίδια μέρα, κάθε μέρα, ψελλίζοντας τις ίδιες λέξεις, τις ίδιες σκέψεις, με τα όνειρά τους στην εντατική; Κι αυτοί γαντζωμένοι ακόμα πάνω τους, τραυματισμένοι και οι ίδιοι, να μη μπορούν πια να χορέψουν μαζί τους το τάνγκο, παρά μονάχα να το ακούν να σβήνει μέχρι η γραμμή να γίνει ευθεία στο καρδιογράφημα των ονείρων τους.


Όνειρα ξυπόλητα κυκλοφορούν τις νύχτες
όνειρα ευυπόληπτα βαφτίζονται αλήτες.

 Όνειρα που γίναν στάχτη μεσ’ το γκρίζο τ’ ουρανού
και σκαλώσανε στο φράχτη σαν τ’ απόβλητα του νου.
Όνειρά μου φοβισμένα όνειρα ευνουχισμένα

όνειρα χωρίς εσένα όνειρα σπασμένα φρένα.

*Η παράσταση δεν προσφέρεται για ανήλικους κάτω των 14 ετών.


Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Λάλος 
Μουσική επιμέλεια: Ντίνα Ντισλή


Διανομή
Λάκης: Θεόφιλος Λάλος
Φώντας: Στέργιος Κωνσταντζίκης




Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση από τον συμπατριώτη μας Θεόφιλο Λάλο και τους εκλεκτούς συνεργάτες του, όπου αποκαλύπτονται οι πτυχές του διαλόγου με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Το ταλέντο του Θεόφιλου Λάλου είναι γνωστό σε όλους μας, αλλά και οι παραστάσεις, τις οποίες επιλέγει ο Θεόφιλος για να συν - κινήσει πολλαπλά το κοινό, είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Η συγκεκριμένη παράσταση μάλιστα έχει έντονο το στοιχείο της αμεσότητας με τον θεατή αφού δεν υπάρχει το θεατρικό σανίδι.
Καλή επιτυχία!

Χρήστος Γκουνέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου