Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Προς ακύρωση το φετινό αντάμωμα Κρανιωτών;


Με έκδηλο προβληματισμό η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιάς κ. Αναστασία Κουτσιώρα μάς απέστειλε προς δημοσίευση το παρακάτω κείμενο το οποίο αφορά την διοργάνωση του φετινού ανταμώματος. Ακολουθεί το κείμενο της Προέδρου:

"Προς ακύρωση παει το φετινό αντάμωμα Κρανιωτων που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Ιουλίου λόγω σοβαρών απειλών που δέχονται οι εκπρόσωποι του  ΜΕΣΚΕ από επαγγελματίες του χωριού μας για καταγγελία της εκδηλωσης στο ΣΔΟΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για επιβολή μεγάλων προστίμων στο σύλλογο γεγονός για το οποίο δε μπορεί κανείς να πάρει τέτοιο ρισκο.  Δυστυχώς το αδικαιολόγητο μίσος και η κακία που τρέφουν ορισμένοι για κάποιους θεσμούς κάνουν για άλλη μια φορά κακό στον έτσι κι αλλιώς πολύπαθο τόπο μας . Τελικές αποφάσεις θα παρθούν αύριο Δευτέρα για να δούμε αν είμαστε άξιοι της μοίρας μας".

Σχόλιο του Ιστολογίου:
Νομίζουμε πως είναι ανάγκη να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν μια λύση διότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Είναι ανάγκη για όλους εμάς που θα ανταμώσουμε, για τον ιστορικό Σύλλογο μας ΜΕΣΚΕ και για τους επαγγελματίες του χωριού μας να βρεθεί μια χρυσή τομή. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως με διάλογο από όλες τις πλευρές και κατανόηση θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Είναι ανάγκη να στηριχθεί και ο θεσμός του ανταμώματος και η συνέχεια του Συλλόγου μας αλλά και οι επαγγελματίες. Νομίζουμε πως στην απευκταία περίπτωση μη συνεννόησης όλων των εμπλεκομένων θα χάσει συνολικά το χωριό. 

* Ευχαριστούμε θερμά την κ. Αναστασία Κουτσιώρα, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για την αποστολή της ενημέρωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου