Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Συντήρηση Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ελασσόνας


Ο Δήμος Ελασσόνας αποφάσισε να συντηρήσει όλες τις Παιδικές Χαρές εντός των ορίων του Δήμου ξεκινώντας από το Λιβάδι Ελασσόνας. Νομίζουμε ότι ήταν καιρός, αφού και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αναφορικά με το χωριό μας τουλάχιστον, τις είχε αφήσει στο έλεος του Θεού, αλλά και η νυν Δημοτική Αρχή θα τις συντηρήσει μετά από τρία χρόνια ανάληψης των καθηκόντων της.
Από το Ιστολόγιο είχαμε θίξει το θέμα πριν δυο χρόνια περίπου με τις σκουριασμένες και χαλασμένες εγκαταστάσεις των Παιδικών Χαρών στο χωριό μας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λοιπόν, που λέει και ο λαός μας....και ελπίζουμε να γίνει μια σοβαρή συντήρησή τους μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης. Αν και πιστεύουμε πως δεν είναι πλέον για συντήρηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, αλλά για καινούριες εγκαταστάσεις. 

1 σχόλιο:

  1. Οι προδιαγραφές και η iσχύουσα νομοθεσία έχουν αλλάξει για τις παιδικές χαρές. Όλα αυτά τα σιδερένια θα πρέπει να ξηλωθούν και να μπουν πλαστικές εγκαταστάσεις, όπως για τσουλήθρες ή κούνιες, ώστε να μην είναι επικίνδυνες (σκουριά, στραβώνουν, κόβουν, πολύ ψηλές κτλ. Ας το προσέξουν αυτό λίγο οι τοπικές αρχές κατά την εγκατάσταση.
    Θυμάμαι την παιδική χαρά στον αι-λιά, παρατημένη, επικίνδυνη, θα πρέπει να γίνει σωστή δουλειά όχι μόνο στα όργανα, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, να ισιώσει το μέρος και να είναι ασφαλές. δεν θέλουμε να πάμε για survivor εκεί.
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή