Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Οι απαντήσεις της Προέδρου της Κοινότητας Κρανιάς στα ερωτήματα των πολιτών


Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας της Κρανιάς κ. Αναστασία Κουτσιώρα μάς απέστειλε στη σελίδα του Ιστολογίου στο facebook τις παρακάτω απαντήσεις οι οποίες αφορούν ερωτήματα πολιτών της Κρανιάς αλλά και του ίδιου του Ιστολογίου που εκφράστηκαν μέσω αυτού σχετικά με τη λειτουργία του Ιατρείου της Κρανιάς καθώς επίσης και την κάθοδο για κάποιες μέρες της γραμματέως του γραφείου του Δήμου από την Κρανιά στο Γραφείο του Δήμου στην Ελασσόνα.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο κ. Αναστασία Κουτσιώρα για τις άμεσες απαντήσεις που μας απέστειλε προς ενημέρωση του Ιστολογίου και των πολιτών. 
Ακολουθούν οι απαντήσεις της Προέδρου της Κοινότητας:

Αναστασία Κουτσιωρα όσον αφορά το ιατρείο υπεύθυνος για τη συντήρηση είναι το κέντρο υγείας Ελασσονας και το γενικό νοσοκομείο Λάρισας, Κατά καιρούς έχουμε βοηθήσει σε συντηρήσεις , πετρέλαιο και ότι άλλο μας ζητούσε ο γιατρός . Η ζημιές που προκλήθηκαν φέτος από τον παγετό είναι μεγάλες και δεν έχει ο Δήμος ανάλογους κωδικούς για να τις καλύψει βρισκόμαστε όμως σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για να λυθεί το πρόβλημα όσο το δυνατόν καλύτερα

Αναστασία Κουτσιωρα αγαπητό ιστολόγιο ως Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας σας ενημερώνω ότι με νόμο του κράτους έπρεπε όλα τα δημοτολόγια των πρώην δήμων να μεταφερθούν στους νέους δήμους με καταλυτική ημερομηνία την 31 -12-2017 , η υπάλληλος του Δημου προς το παρόν βρίσκεται τρεις μέρες της εβδομάδας στο γραφείο της κοινότητας και δύο στο Δήμο Ελασσονας μέχρι να τακτοποιηθεί το δημοτολόγιο εκεί , μετά θα βρίσκεται τέσσερις μέρες στην Κρανιά και μια στην Ελασσόνα .

Η Αναστασία Κουτσιωρα σχολίασε ένα σύνδεσμος που κοινοποιήθηκε από Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας.
   
Αναστασία Κουτσιωρα
12 Απριλίου στις 6:23 π.μ.
Επίσης παρέλειψα να σας ενημερώσω ότι κατά τις μέρες που θα απουσιάζει η υπάλληλος της κοινότητας οι δημότες θα εξυπηρετούνται από το ΚΕΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου