Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Κρανέας "Πάσχα 2017"


Ο ΜΕΣΚΕ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΑΣΧΑ 2017».ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ:


- Σάββατο 15 Απριλίου   και ώρα  8:00 μ.μ. : Παράσταση  - θέατρο ΣΚΙΩΝ   το οποίο παρουσιάζει ο συγχωριανός μας  Νίκος Γκουντούρας. 



- Δευτέρα  17 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. :  Λαϊκοί Αγώνες δρόμου με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων του χωριού μας.  Οι αγώνες  γίνονται  κάθε χρόνο με την ενεργό παρουσία και στήριξη Κρανιωτών γυμναστών και γυμναστριών. Μετά το πέρας των λαϊκών αγώνων θα ακολουθήσει  απονομή  κυπέλλων και μεταλλίων, χορηγία του Δήμου Ελασσόνας. 



- Δευτέρα 17 Απριλίου 2017 και ώρα  6:00 μ.μ: Παραδοσιακοί  Χοροί. Θα  χορέψουν  τα  συγκροτήματα:  α)  Παιδιών-εφήβων του συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας, β) γυναικών  του ΜΕΣΚΕ με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια, γ) το χορευτικό  σχήμα παιδιών-μαθητών της Δ. Κοινότητας Κρανέας και δ) το χορευτικό σχήμα  παιδιών του Μορφωτικού εκπολιτιστικού συλλόγου Συκέας Ελασσόνας.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ και  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝO ΑΝΤΑΜΩMA, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ  ΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ   ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΣΚΕ και της Δ.Κ ΚΡΑΝΕΑΣ


Επίσης, η Δημοτική Κοινότητα Κρανέας οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Μεγάλη Τετάρτη 12  Απριλίου 2017  και  Ώρα 9.00 π.μ. – 12.30 μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κρανέας  σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας  του Γεν. Νοσοκομείου Λάρισας, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Κρανιωτών.
Είναι ανάγκη όλοι οι συμπατριώτες να στηρίξουμε με την αιμοδοσία μας την Τράπεζα Αίματος Κρανιωτών. Πρόκειται για μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο η οποία είναι ανάγκη να μας γίνει συνήθεια. 

* Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό Κατερίνα Καραλή, μέλος του ΜΕΣΚΕ, για την αποστολή της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου