Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Κρανιώτες έτρεξαν στο Run - Greece Λάρισας (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στη Λάρισα, η αθλητική διοργάνωση Run - Greece Λάρισας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έτρεξαν σε αγώνα δρόμου ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός με τη συμμετοχή πολλών πόλεων της Ελλάδας. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης συμμετείχαν και πολλοί/ες Κρανιώτες/ισσες αναδεικνύοντας και αυτοί τη σημαντικότητα της άθλησης στη ζωή των ανθρώπων. Ο φωτογραφικός φακός του Γιώργου Ι. Μπαλή "συνέλαβε" πολλούς συμπατριώτες/ισσες μας και φίλους/ες είτε ως αγωνιζόμενους είτε ως θεατές είτε ως εθελοντές της διοργάνωσης. Παρών ήταν και ο συμπατριώτης μας Εθνικός Προπονητής Στίβου Γιάννης Κουτσιώρας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπατριώτες/ισσες μας για τη συμμετοχή τους και πάντα έτσι να συνεχίσουν, οι Κρανιώτες και οι Κρανιώτισσες, να είναι ενεργά παντού.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες:Ο Εθνικός Προπονητής Στίβου Γιάννης Κουτσιώρας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μητρούσια και την ΕΡΤ 3


* Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό φίλο Γιώργο Ι. Μπαλή για την ενημέρωση και την αποστολή των φωτογραφιών. 


1 σχόλιο:

  1. πολύ ωραία στιγμιότυπα, και να σχολιάσω χαριτολογώντας:
    άρε Πέτρο γίγαντα! και επίσης,χαρακτηριστικός και ο πατριώτης με το φραπέ! ωραίος, μαζί του.
    άντε και του χρόνου.
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή