Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Φόλες σε κατοικίδια στην Κρανιά


Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στην Κρανιά από αλλεπάλληλες φόλες με αποτέλεσμα τον θάνατο κατοικιδίων ζώων. Την ανησυχία του μας εξέφρασε με μήνυμά του φίλος αναγνώστης του ιστολόγιου και συμπατριώτης μας, επισημαίνοντας παράλληλα και τον κίνδυνο να δηλητηριαστούν και μικρά παιδιά που παίζουν με τα κατοικίδια. Οι υποψίες, σύμφωνα με τον συμπατριώτη μας, οδηγούν σε συγκεκριμένα άτομα. Το πρόβλημα πιστεύουμε ότι θα πρέπει να λυθεί άμεσα. Η φροντίδα των ζώων δείχνει την πραγματική μας παιδεία και εν τέλει την ίδια την ανθρωπιά μας. 
Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο συμπατριώτη για την ενημέρωση και ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

2 σχόλια:

  1. Ενέργειες σαν κι αυτην χρήζουν άμεσης και δραστικής αντιμετώπισης όχι μόνο από τους αρμοδίους αλλά κι από τους απανταχού Κρανιώτες! Εάν υπάρχουν υποψίες για άτομα, καλό θα ήταν να εξεταστούν, κι αν αποδειχθούν βάσιμες, να γίνει μία καλή συζήτηση κι άμεση συμμόρφωση τους, διαφορετικά προτείνω απλά να δοθούν τα ονόματα τους και να απομονωθούν από τους λοιπούς Κρανιώτες! Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που γίνονται εν δυνάμει κίνδυνος και για μικρά παιδιά!

    Κουτσιώρας Κωνσταντίνος (του Γκόντη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως να ενημερώσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι αστεία πια, όπως όλοι θυμόμαστε στο χωριό παλαιότερα. υπάρχει νόμος, ο οποίος εφαρμόζεται κανονικότατα, 1-5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή συν 5000 ευρώ πρόστιμο, και αυτά κατ'ελάχιστο. οπότε ας τα γνωρίζουν κάποιοι...
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή