Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ένας Ολύμπιος...Κρανιώτης


Το "Κτήμα Φακή" χιονισμένο


Σήμερα Κυριακή, αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, είπαμε να ανηφορίσουμε όλοι μαζί στους πρόποδες του Ολύμπου αμέσως μετά το Λιτόχωρο Πιερίας. Εκεί λοιπόν, κοντά στην κατοικία των Θεών και με θέα το καταγάλανο του Αιγαίου θα συναντήσουμε τον συμπατριώτη μας, Ολύμπιο Κρανιώτη, Κώστα Φακή.  Ο Κώστας με περισσό μεράκι έχει δημιουργήσει το "Κτήμα Φακή" σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Ολύμπου και συνάμα την βαριά σκιά των ελάτων. Το "Κτήμα Φακή" λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου και αιχμαλωτίζει σε κάθε εποχή, κυριολεκτικά όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών. 
Στην Ιστοσελίδα του κτήματος Φακή μπορείτε να περιηγηθείτε βλέποντας καταπληκτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό, το εξωτερικό και την ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται κτισμένο το "Κτήμα Φακή", αλλά και αντλώντας κάθε άλλου είδους πληροφορία σχετικά με το "Κτήμα", τις προσφορές, τα τουριστικά πακέτα και την διοργάνωση γάμων ή άλλων εκδηλώσεων. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Κώστα Φακή είναι: 23520 83750 και κινητό: 6973.772772.
Στην αρχική Ιστοσελίδα του "Κτήματος" διαβάζουμε:
"Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Δίου, το Κάστρο του Πλαταμώνα, τον Παλιό Παντελεήμονα, τα Πριόνια, το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, το Λιτόχωρο, τον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το Φαράγγι του Εννιπέα. Να περπατήσετε σε ορειβατικό μονοπάτι που περνάε­ι από την είσοδο του Κτήματος. Γήπεδο ­ποδοσφαίρου  με χόρτο, τοξοβολία,  ιππασία  σε συνεργασία με φάρμα αλόγων και άλλες δραστηριότητες στο Κτήμα που θα σας συναρπάσουν."
Μεταφερθείτε με ένα "κλίκ" στην ιστοσελίδα: "Κτήμα Φακή"
και στη σελίδα του "Κτήματος" στο facebook: "Κτήμα Φακή"

* Εμείς από εδώ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον φίλο και συμπατριώτη μας, Κώστα Φακή για τον ωραίο χώρο που δημιούργησε και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και το "Κτήμα Φακή".

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το "Κτήμα Φακή" στο Λιτόχωρο Πιερίας:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου