Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

"ΑΓΡΎΠΝΙΑ" ΝΕΟΛΑΊΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΥΆΣ




Αύριο το βράδυ, 5.8.2016, θα πραγματοποιηθεί στο Μοναστήρι της Παλιοκαρυάς μετά τον Εσπερινό "Αγρύπνια Νεολαίας" .
Καλούνται όλα τα παιδιά του χωριού  με τους  γονείς τους,  καθώς και οι νέοι και οι νέες του χωριού, όπως και όλοι οι Κρανιώτες να πάρουν μέρος στην Αγρυπνία που θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια στους χώρους  του Μοναστηριού και στο αλώνι του Μοναστηριού.
Η βραδιά περιλαμβάνει προσευχή, την ιστορία του μοναστηριού, παραμύθια της Κρανιάς   και  μουσική και για το λόγο αυτό όσοι έχουν μουσικά όργανα να τα φέρουν μαζί τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν τα απαραίτητα για τη διανυκτέρευση ή την σύντομη παραμονή τους, όπως κουβέρτα και πρόχειρο βραδινό φαγητό με μπουκάλι νερό.

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Πατούνας Χρήστος 


1 σχόλιο:

  1. Με αφορμή την παρατήρηση ενός "αν ώνυμου" φίλου, συμπατριώτη μας διότι δεν δημοσιεύονται τα ανώνυμα σχολιά του στο blog του υπενθυμίζω με όλο το σεβασμό στην αποψή του όταν αυτή η άποψη έχει να κάνει επώνυμα με άλλους συμπατριώτες μας ή τα σχόλια είναι προσβλητικά, ειρωνικά ή υβριστικά δεν θα δημοσιεύονται. Όταν τα σχόλια απευθύνονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους τότε ήθικά και δεοντολογικά θα πρέπει να υπογράφονται. Ούτε η ανωνυμία ούτε η ψευδωνυμία αποτελούν υπεύθυνη θέση. Όλοι οι συμπατριώτες είμαστε μια οικογένεια και όλα είναι ανάγκη να γίνονται στο φως, ελεύθερα και ωραία. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή