Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Νέο Δ.Σ. για τον Σύλλογο Κρανιωτών Αθήνας


Νέο Δ.Σ. για τον Σύλλογο Κρανιωτών Αθήνας προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την ημέρα του ετήσιου χορού του Συλλόγου στην Αθήνα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία και καλή δύναμη τόσο στον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Μαγκούτα όσο και στα μέλη του Συλλόγου.
Ευελπιστούμε βεβαίως σε άμεση συνεργασία και των τεσσάρων δραστήριων Συλλόγων Κρανιωτών (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και ΜΕΣΚΕ) με σκοπό την ανάδειξη του τοπικού μας πολιτισμού μέσα από ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις εντός και εκτός Κρανιάς. Ως Κρανιώτες διαθέτουμε αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους χώρους αλλά πιστεύουμε πως έχουμε και την φαντασία και την ενέργεια για να υλοποιήσουμε πράγματα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας για το νέο Δ.Σ. και τους στόχους που αυτό έθεσε.


\

Στιγμιότυπο από παλαιότερη βράβευση της συμπατριώτισσά μας Δώρας Γκουντούρα από τον Σύλλογο Κρανιωτών Αθήνας και τον νυν Πρόεδρο Νίκο Μαγκούτα

Την Κυριακή 29/5/2016 και ώρα 11:00, μετά την ανάδειξη του στις εκλογές την 20/3/2016, συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κρανιωτών Αθήνας και συνήλθε σε σώμα ως εξής :
1. Πρόεδρος : Νικόλαος Μαγκούτας
2. Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Πολίτης
3. Γεν.Γραμματέας: Σταυρούλα Κόνιαρη
4. Ταμίας : Ιωάννης Δαγκλής
5. Μέλος: Βασίλειος Δημουλάς
6. Μέλος: Κωνσταντίνος Ζαφείρης
7. Μέλος: Χαράλαμπος Χαραμής
Το νέο Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και συμμετείχαν στις εκλογές, για την ανάδειξη των εκπροσώπων του συλλόγου.
Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων, μας γεμίζει χαρά και δύναμη για περισσότερη δράση και περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου, με την εθελοντική προσφορά όλων.
Τα μέλη του Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίαση λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη γενική συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να προγραμματίσουμε την δράση του συλλόγου στους παρακάτω άξονες. 
1. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. περί των διαδικασιών καθώς και των οικονομικών και νομικών τους υποχρεώσεων όπως αυτές προκύπτουν από τις ισχύουσες διατάξεις. 
2. Εκσυγχρονισμός του καταστατικού ώστε να είναι έτοιμο για υποβολή προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση. 
3. Διερεύνηση για τις δυνατότητες διευθέτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των γραφείων του συλλόγου στο κέντρο της Αθήνας. 
4. Διαδικασία εκκαθάρισης του αρχείου των μελών και συστηματικής καταγραφής τους καθώς και οργάνωση αυτών με χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twiter, κλπ). 
5. Οργάνωση εκδηλώσεων του έτους 2016 
6. Διερεύνηση της δυνατότητας παραχώρησης ακινήτου από το δήμο Αθηναίων όπως πρότεινε η Γενική Γραμματέας. 
7. Θέματα Μελών 
Υπενθυμίζουμε ότι η εθελοντική προσφορά Νομικών, Οικονομολόγων,Λογιστών, Πολιτικών Μηχανικών, Εκπαιδευτικών, Πληροφορικής, καθώς και οποιοδήποτε άλλου, είναι ευπρόσδεκτη και η βοήθεια στην προσπάθεια για την ανάδειξη και λύσεων των ανωτέρω θεμάτων μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Για το Δ.Σ

Ο
Πρόεδρος του Συλλόγου

Νικόλαος Β.Μαγκούτας 

Πηγή Φωτογραφιών και Ανακοίνωσης: Σελίδα στο facebook: "Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας" και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου