Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης στην Εθνική Ελλάδος!


Ο Πρωταθλητής Βασίλης Παπαμαργαρίτης

Ο συμπατριώτης μας, πρωταθλητής, Βασίλης Αθ. Παπαμαργαρίτης ανήκει πλέον στην Εθνική Ελλάδος μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης (ασημένιο μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων που έγινε στα Τρίκαλα, χθες και σήμερα, 25 και 26 Ιουνίου 2016. Ο Βασίλης αγωνίστηκε με την ομάδα του "Πελασγού" Λάρισας στα 100 μέτρα Παίδων και τερμάτισε δεύτερος με χρόνο  11''17 (11 δευτερόλεπτα και 17 κλάσματα του δευτερολέπτου)! Με αυτή λοιπόν την θαυμάσια επίδοση ο Βασίλης εξασφάλισε την είσοδό του στην ομάδα Στίβου της Εθνικής Ελλάδος!
Θυμίζουμε ότι πέρυσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στα Γιαννιτσά ο Βασίλης είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα 80 μέτρα.
Εμείς από εδώ ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Βασίλη Παπαμαργαρίτη τόσο για τις πρωτιές του όσο και για την είσοδό του στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και γρήγορα να τον δούμε να τρέχει και να γίνεται "χρυσός" και στους Ολυμπιακούς ή Πανευρωπαϊκούς αγώνες κάνοντας περήφανους όχι μόνο εμάς τους συμπατριώτες του, αλλά και τους απανταχού Έλληνες. Μπράβο Βασίλη!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια αξίζουν τόσο και οι προπονητές όσο και οι γονείς του Βασίλη (ο Θανάσης και η Άννα Παπαμαργαρίτη - διαμένουν μόνιμα στη Γιάννουλη Λάρισας) . Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τον καμαρώνουν πάντα σε πρωτιές.

Χ. Γ.


Ο Βασίλης με τους προπονητές του, Κώστα Δούικα (αριστερά) και Γιώργο Τσιμούλη (δεξιά)



Ο Βασίλης με τον πατέρα του, Θανάση Παπαμαργαρίτη

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τη Βράβευση του Βασίλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου