Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στην Κρανιά



Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, 27 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ.,στην Κρανιά, στον χώρο του ΜΕΣΚΕ, από την δασκάλα μουσικής κ. Κική Προδρόμου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια παραδίδει μαθήματα μουσικής στην Κρανιά.
Ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα με την συνοδεία πιάνου, αρμόνιου, μεταλλόφωνου και μπουζουκιού.
Συμμετείχαν οι μαθητές/τριες:
Πουρνάρα Ελευθερία, Κουτσιώρα Σταυρούλα, Κουτσιώρα Ελπίδα, Κουτσιώρας Γιώργος, Πουρνάρα Κων/να, Πουρνάρα Σταυρούλα, Πουρνάρας Γιώργος, Σερετίδη Κατερίνα, Μπατσίλα Κατερίνα και Μπατσίλας Αθανάσιος. Επίσης συμμετείχαν και μαθητές από τον Αμπελώνα: Τσούτσας Γιώργος, Μπέγερ Ελένη και Τσούτσας Αλέξανδρος.
Θερμά συγχαρητήρια από όλους μας τόσο στη δασκάλα όσο και στα παιδιά για την υπέροχη εκδήλωση που ετοίμασαν και παρουσίασαν. Μέσα από τέτοιες προσπάθειες και δράσεις δίνεται η δυνατότητα και στα παιδιά της επαρχίας να έχουν κατά το δυνατόν ίσες ευκαιρίες μάθησης με τα παιδιά των αστικών κέντρων ασκώντας και αυτά τα παιδιά το ταλέντο τους στη μουσική.
Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Καραλή, εκπαιδευτικό, για την αποστολή του κειμένου και τον Γιώργο Ι. Μπαλή για την αποστολή των φωτογραφιών.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες: 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου