Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η "Gounelas Α.Ε." χορηγός τηλεοπτικής σειράς



Με μεγάλη χαρά, αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, σας μεταφέρουμε την είδηση ότι η εταιρία "Gounelas Α.Ε." με έδρα την Λάρισα, θα είναι ο χορηγός της νέας τηλεοπτικής σειράς του Mega "Μάλιστα, σεφ" στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης. ,
Η εταιρία "Gounelas Α.Ε." δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με ταχύτατη ανοδική εξέλιξη στον κλάδο της εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ο ιδιοκτήτης της και ιδρυτής της, ο συμπατριώτης μας, Λάμπρος Γκουνέλας κατόρθωσε με πολύ δουλειά, εξυπνάδα και εντιμότητα να φτάσει την εταιρία εδώ που έφτασε και να την πάει ακόμη ψηλότερα. Ήδη μάλιστα, εδώ και χρόνια, η εταιρία κατέκτησε όχι μόνο την αγορά της Ελλάδας, αλλά και τις αγορές πολλών άλλων κρατών. 


Ο Λάμπρος Γκουνέλας

Αξίζουν λοιπόν, θερμά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας και φίλο, Λάμπρο Γκουνέλα για όλη την έως τώρα παρουσία του στον χώρο της επιχειρηματικότητας. Ο Λάμπρος και η εταιρία του αποτελούν καύχημα τόσο για το χωριό μας, όσο και για όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι συνεργάτες του στην εταιρία για το μεράκι τους και την επαγγελματική τους ευσυνειδησία.
Να σημειώσουμε βεβαίως ότι η εταιρία και προσωπικά ο Λάμπρος ο Γκουνέλας βοήθησε πολλές φορές αθλητικούς και πολιτιστικούς  συλλόγους του χωριού μας, αλλά και εκτός αυτού. Η κοινωνική παρουσία της εταιρίας μέσω πολυποίκιλων χορηγιών είναι πραγματικά μεγάλη και αξιομνημόνευτη. Μπράβο λοιπόν στον Λάμπρο και στους συνεργάτες του και εις ανώτερα!
Ακολουθεί το κείμενο της είδησης για την χορηγία της εκπομπής "Μάλιστα σεφ" όπως το αντλήσαμε από την σελίδα της εταιρίας στο facebook όπου μπορείτε να μεταφερθείτε πατώντας εδώ για να κάνετε like και να παρακολουθείτε τα νέα της εταιρίας.


Στην κουζίνα του πιο ακριβού γαλλικού εστιατορίου της Αθήνας τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.
Είναι ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το διασκεδαστικό εγχείρημα του MEGA. Η εταιρία ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Α.Ε. χορήγησε όλο τον εξοπλισμό στην κουζίνα του πιο "ακριβού Γαλλικού εστιατορίου της Αθήνας" και αναλαμβάνει την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Κουζίνες, σκεύη, μαχαίρια, ερμάρια, καφετιέρες, στολές, έπιπλα βρίσκονται στη θέση τους για να βοηθήσουν τον σεφ Βασίλη Κόκκορη(κατά κόσμον Ιεροκλή Μιχαηλίδη) να δώσει τον καλύτερο γαστρονομικό εαυτό.
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου