Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πολιτιστικό Τριήμερο από τον Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας


Από τον Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων " Η Ξηροκρανιά" λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση για το Πολιτιστικό Τριήμερο που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Τριημέρου ¨Νοέμβριος 2015¨.
Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα λειτουργεί καθημερινά από 27 έως 29/11/15 και ώρες 17:00 έως 22:00 έκθεση ανάγλυφων πινάκων, κοσμημάτων και ξυλόγλυπτων.
Θα συμμετέχουν με τα έργα τους:
Έκθεση Ζωγραφικής οι εικαστικοί, Προβίδας Λάμπρος, Ρέντας Χρήστος,  Φακής Χαρ. Νικόλαος.
Έκθεση Ξυλόγλυπτων Κατσαβός Ν. Γεώργιος.
Έκθεση χειροποίητων Κοσμημάτων, Ζέρβα - Γούπου Ευαγγελία, Βεργή Νατάσα, Γούσιου Ευαγγελία, Γιαννάκη Δέσποινα, Ζαρογιάννη-Κολτσιδοπούλου Μαριάννα, Ζαχαριά Έλλη, Κοκκινόρη Βάσια, Μπουμπούλη Ελένη, και Τέγου Ευαγγελία.

Την Κυριακή 29-11-15 και ώρα 19:00 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 1825-1927» του Γεωργίου Θ. Μπλάντα. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο εκδότης του θεσσαλικού ημερολογίου Κώστας Σπανός, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει  ο εκπαιδευτικός Παπατζέλος Θανάσης.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Συλλόγου Καραθάνου 33 και θα ολοκληρωθούν με μουσικό πρόγραμμα από την ομάδα «Χορικός Διθύραμβος».  

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου