Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ευοίωνα σημάδια από την Κρανιά



Πριν λίγο καιρό με ένα σατιρικό κείμενο μας που δημοσιεύθηκε από αυτόν εδώ τον ιστότοπο ασκήσαμε κριτική σε κακώς κείμενα του χωριού μας. Κατ' αρχήν υπογραμμίζουμε ότι δεν ασκούμε κριτική στα πρόσωπα - δεν έχουμε άλλωστε κάτι με κανέναν - αλλά στις πράξεις ή σε παραλείψεις. Επανερχόμαστε σήμερα λοιπόν για να αποδώσουμε τα εύσημα αυτή την φορά στην Δημοτική μας Ενότητα για την άμεση διόρθωση των δρόμων εντός της Κρανιάς. Δεν γνωρίζουμε αν η πράξη αυτή της Δημοτικής Αρχής είναι απόρροια της κριτικής μας. Σημασία έχει ότι το θέμα με τις πολλές λακκούβες στους δρόμους της Κρανιάς έχει ήδη λυθεί. Πάντως οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι, όπως φαίνεται, οι άνθρωποι της Δημοτικής Ενότητας ακούνε τους Δημότες και την κριτική και κινούνται αναλόγως. Περιμένουμε βεβαίως λύσεις και σε άλλα φλέγοντα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

2 σχόλια:

  1. Μάλλον θα κάνατε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους του χωριού για αν περπατήσετε μέσα στις γειτονίες η κατάσταση είναι ακόμα πολύ ΤΡΑΓΙΚΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους δρόμους που πέρασα είδα τις λακκούβες κλειστές. Τώρα, αγαπητέ μου φίλε, δεν γύρισα και όλους τους δρόμους του χωριού από άκρο εις άκρον. Γι' αυτό άλλωστε, πολλές φορές από τον ιστότοπο μας παροτρύνουμε τους πολίτες να μας στέλνουν τα παράπονά τους. Όλα δεν μπορούμε να τα βλέπουμε και να τα ακούμε. Είναι αδύνατον. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι γρήγορα θα φτιαχτούν και αυτοί οι δρόμοι που λες. Πάντως αν πρόκειται για έργα βιτρίνας πάλι εδώ είμαστε να τα δούμε...Σ' ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου!

      Διαγραφή