Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η Κρανιά στο κέντρο...της Αθήνας


Ο Παναγιώτης Ζέρβας στο χώρο που διαμόρφωσε στο σπίτι του

Τη γωνιά της Κρανιάς δημιούργησε ο αγαπητός φίλος και συμπατριώτης μας, Παναγιώτης Ζέρβας, στο κέντρο...της Αθήνας. Κάτοικος Πετραλώνων εδώ και πολλά χρόνια ο Παναγιώτης, δημιούργησε στο σπίτι του έναν χώρο με έντονες μνήμες από την Κρανιά. Έτσι, αν και επισκέπτεται τακτικά την Κρανιά, ωστόσο φροντίζει να τη θυμάται με κουδούνια, παραδοσιακά όργανα και άλλα "ιντίκια" από το χωριό. Όταν λοιπόν κουράζεται από τους έντονους ρυθμούς της μεγαλούπολης βαράει τα κουδούνια (στο δεξί του χέρι στη φωτογραφία διακρίνεται το σχοινί που τραβάει τα κουδούνια) και θυμάται την Κούτρα, τον Αι Λια, τη Χράπα και όλα τα μέρη του χωριού όπου πέρασε την παιδική του ηλικία. Να είσαι καλά φίλε Παναγιώτη εκεί στην Αθήνα και να θυμάσαι έτσι πάντα το χωριό σου και χωριό μας, που δυστυχώς οι εποχές μας έκαναν να ζούμε μακριά του. 


Όσοι έχουμε τη χαρά να γνωρίζουμε τον Παναγιώτη γνωρίζουμε και το αστείρευτο και πηγαίο χιούμορ του το οποίο διαφαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία του




Οι φωτογραφίες προέρχονται  από τη σελίδα στο facebook: Λιθοχώρι Ευρυτανίας και το προσωπικό προφίλ του Παναγιώτη  στο facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου