Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο του ΜΕΣΚΕ - Κάλεσμα για εθελοντισμό στο χωριό μας


Η πρώτη σελίδα του νέου Φύλλου

Κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου του χωριού μας, το νέο φύλλο του περιοδικού εντύπου του ΜΕΣΚΕ.
Η θεματολογία και του νέου φύλλου είναι και αυτή λίαν ενδιαφέρουσα όπως και των προηγουμένων φύλλων.
Τα προβλήματα του χωριού μας, οι δραστηριότητες των Συλλόγων μας εντός και εκτός Κρανιάς, τα κοινωνικά και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτάσεις περιέχονται στο νέο φύλλο που μόλις κυκλοφόρησε.
Η περιοδική έκδοση αυτού του εντύπου έχει ως στόχο τόσο την πολιτιστική και παιδευτική αναβάθμιση του τόπου μας όσο και την προβολή των προβλημάτων της μικρής τοπικής μας κοινωνίας.
Η προσπάθεια των εθελοντών συμπατριωτών που πλαισιώνουν το Σύλλογο είναι πραγματικά αξιέπαινη διότι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το Σύλλογο καθώς και όσοι είναι κοντά του με κάθε τρόπο, ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους και ένα σωρό άλλα προβλήματα που παρουσιάζονται με μόνο κίνητρο την αγάπη για το χωριό μας, την Κρανιά.

Είναι ανάγκη αγαπητοί συμπατριώτες, όλοι μας, είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό να σταθούμε όπως μπορούμε δίπλα στον ιστορικό Σύλλογο του ΜΕΣΚΕ, για να συνεχίσει και αυτός να υπάρχει και να προσφέρει όλα όσα προσφέρει στον τόπο μας.
Μπορούμε λοιπόν, αγαπητοί συμπατριώτες, να γίνουμε εθελοντές στις κάθε είδους δράσεις του ΜΕΣΚΕ, αλλά και των Συλλόγων μας εκτός Κρανιάς ή μπορούμε επίσης και να γίνουμε συνδρομητές με ένα ελάχιστο συμβολικό κόστος στην περιοδική έκδοση του ΜΕΣΚΕ.
Το ποσό αυτό είναι μεν συμβολικό όπως είπαμε, αλλά θα συμβάλλει καίρια στην οικονομική αναζωογόνηση του Συλλόγου που δυστυχώς δεν έχει άλλα έσοδα παρά μόνον ό,τι προέρχεται από τους συμπατριώτες και φίλους μας.
Όποιος συμπατριώτης και φίλος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί συνδρομητής ή να συμμετέχει ως εθελοντής στις δράσεις του Συλλόγου επικοινωνώντας με το ΜΕΣΚΕ στο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: meske@hotmail.gr  ή στα τηλέφωνα των μελών του Συλλόγου: Δημήτρη Γεωργούλα, γυμναστή: 6946462706  ή Τζήκα Βασίλη, δασκάλου:6972816191. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου