Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση Πρακτικών και Εικαστική Έκθεση από το Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας




Από το Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας «Η Ξηροκρανιά» ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Κρανιωτών στην οδό Καραθάνου 33 στη Λάρισα θα παρουσιασθεί η έκδοση των Πρακτικών Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κρανιάς και των γύρω χωριών.
Τη σημαντική αυτή έκδοση θα παρουσιάσει ο φιλόλογος και ιστορικός Κώστας Σπανός εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου.
Στον ιστορικό αυτό Τόμο συμμετέχουν με εργασίες τους ο Γ.Α.Πίκουλας Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Κώστας Σπανός εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου, ο Λάλος Ευάγγελος συνταξιούχος δάσκαλος, οι κυρίες Μαριάνθη Ραπτοπούλου και Ασημίνα Τσιάκα Αρχαιολόγοι της ΙΕ’ ΕΠΚΑ Λάρισας και ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Παύλος Λάλος.
Παράλληλα στην αίθουσα του Συλλόγου θα λειτουργήσει τριήμερη εικαστική έκθεση του συμπατριώτη μας εικαστικού Νίκου Χαρ.Φακή.
Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 μ.μ. και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.
Καλούνται όλοι οι συμπατριώτες και φίλοι της Ιστορίας και του Πολιτισμού να πλαισιώσουν τις παραπάνω δράσεις του Συλλόγου.
Να συγχαρούμε για μια ακόμη φορά το Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας «Η Ξηροκρανιά» για την ανάληψη αυτών των πρωτοβουλιών καθώς επίσης και όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτές τις πολιτιστικές κινήσεις.
Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία στις παραπάνω δράσεις του Συλλόγου και στα μέλη ευχόμαστε να συνεχίζουν πάντα έτσι με τέτοιες αξιόλογες πολιτιστικές προτάσεις αναγκαίες πλέον στον καιρό της πνευματικής κρίσης που ζούμε.

1 σχόλιο:

  1. ήταν μια απλή ενημέρωση για το θέμα της Μονδαίας. για χρόνια θα το συζητάνε κάποιοι, για πραγματική έρευνα, ανασκαφή κτλ, μακάρι να τα προλάβουν τα παιδιά μας, αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.
    καλό είναι μετά από μία εκδήλωση που μας αφορά να σχολιάζεται κιόλας από τους παρευρισκομενους για θετικές-αρνητικές εντυπώσεις, πάντα μα διάθεση προς βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή