Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Περίπατος Κρανιωτών στο δάσος της Οξιάς

Το δάσος της Οξιάς (Μερική Άποψη)


Περίπατο στο δάσος της Οξιάς της Κρανιάς, διοργανώνει μεθαύριο το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας " Η Ξηροκρανιά".
Η διαδρομή περιλαμβάνει τις τοποθεσίες: Εκκίνηση περιπάτου από το Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιοκαρυάς, Σμίξη, Κούφαλος, Τσιάμης, Αργύρης, Γιάννη Πηγάδι,, Καρτεράκι, Πάνω Κορομηλιά, Κούκος, Κοσμάς, Κατσικώνη Ράχη, Σμίξη, Μοναστήρι Παλαιοκαρυάς. Ωστόσο, η διαδρομή ενδέχεται να διαμορφώνεται ακόμη και την ίδια ώρα. Πληροφορίες: Λάμπρος Γκονέλας  6976-497.616, Δημήτρης Μπατσίλας 6977-503.802.
Οφείλουμε αγαπητοί συμπατριώτες να συγχαρούμε το Σύλλογο Κρανιώτων Λάρισας "Η Ξηροκρανιά" για αυτή την πρωτοβουλία. Το δάσος της Οξιάς είναι ένα παρθένο δάσος άφθαστου φυσικού κάλλους και είναι ανάγκη να αναδειχθεί πρώτα απ' όλα από εμάς τους ίδιους τους Κρανιώτες και να το γνωρίσουμε και στους φίλους μας που δεν είναι Κρανιώτες.
Ευχόμαστε ολόψυχα όσο το δυνατόν περισσότεροι Κρανιώτες και φίλοι μας να συμμετέχουν στον περίπατο και έτσι να στεφθεί με επιτυχία αυτή η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας.
Να θυμίσουμε τέλος, ότι ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας διοργάνωσε με επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο περίπατο στο υπέροχο φαράγγι της Χράπας.  
Ακολουθούν υπέροχες φωτογραφίες από το δάσος της Οξιάς (Αντιχάσια).




























*Οι φωτογραφίες είναι του φίλου και συμπατριώτη Βάιου Παπαγιάννη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιάννη! Πράγματι καταπληκτικό μέρος και είναι καιρός να αξιοποιηθεί περισσότερο από μας τους ίδιους πρώτα απ' όλα τους Κρανιώτες!

      Διαγραφή