Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο Χαράλαμπος Μπαλής αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου

Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου

Με χαρά αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, σας μεταφέρουμε την είδηση ότι ο συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Θεοδ. Μπαλής αναλαμβάνει άμεσα χρέη Αναπληρωτή Διοικητή στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου. Ο συγχωριανός μας Μπάμπης Μπαλής με σπουδαίες περγαμηνές στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Υγείας αναλαμβάνει αυτή τη θέση σε μια δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας, αλλά και για το χώρο της υγείας.
Πρόκειται επίσης για  άνθρωπο έντιμο και εργατικό και γι' αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο που επωμίζεται.
Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στο φίλο και συμπατριώτη Μπάμπη Μπαλή να είναι υγιής και η θητεία του στο Νοσοκομείο του Βόλου να είναι καρποφόρα.
Ακολουθεί ένα σύντομο Βιογραφικό του Μπάμπη:

O Χαράλαμπος Θεοδώρου Μπαλής γεννήθηκε στην Κρανέα Ελασσόνας όπου και περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική της Υγείας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Επιστημονικός/Εργαστηριακός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Πληροφορικής Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με παράλληλα διδακτικά καθήκοντα σε μαθήματα Πληροφορικής της Υγείας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην Πληροφορική Υγείας και στην εφαρμογή των ΤΠΕ στην εκπαίδευση. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός του κλάδου Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Χ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου