Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Κρανιά (Φωτό)

Γήπεδο 5χ5 στο χώρο του Γυμνασίου

Είναι ήδη έτοιμο αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, το γήπεδο 5χ5 στο χώρο του Γυμνασίου Κρανιάς και οι νέοι του χωριού μας το τιμούν δεόντως. Το γήπεδο δημιουργήθηκε στο χώρο που παλιά υπήρχε το σκάμμα του σχολείου με τη φροντίδα του Δήμου Ελασσόνας και των συμπατριωτών μας Δημοτικών Συμβούλων Χαρίση Γκουντούρα, ως υπεύθυνο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και Κορακίδη Κώστα, ως υπεύθυνο Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου. Μεγάλη βοήθεια επίσης για την κατασκευή του γηπέδου προσέφεραν τα μέλη και οι εθελοντές που πλαισιώνουν  τον ΜΕΣΚΕ.
Παράλληλα στο χώρο του Γυμνασίου της Κρανιάς προπονούνται και οι αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης του χωριού υπό την συνεχή επίβλεψη του προπονητή τους, Δημήτρη Γεωργούλα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Το παλαιό γήπεδο χάντμπολ είναι πλέον γήπεδο τένις που προπονούνται τα παιδιά.

Έτσι λοιπόν, τα απογεύματα είναι γεμάτα άθληση για τα παιδιά της Κρανιάς και ο μεγάλος χώρος του προαυλίου του Γυμνασίου γεμίζει από παιδικές φωνές.
Τα γήπεδα βεβαίως, Μπάσκετ και Βόλεϊ,  συνεχίζουν να υφίστανται και να συγκεντρώνουν το απαράμιλλο ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.
Εμείς από εδώ θα προτείναμε να γίνουν και ένα - δύο ακόμα γήπεδα 5χ5 να αθλούνται και οι...μεγαλύτερες ηλικίες όποτε βρίσκουν χρόνο τα καλοκαίρια ή στις αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα.

Χ.Γ.





Φωτογραφία: kraneaelassonas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου