Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συναυλίες Αλληλεγγύης του Θανάση Παπακωνσταντίνου (Φωτορεπορτάζ)


 Δυο Συναυλίες Αλληλεγγύης, φίλες και φίλοι, έδωσε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τις δυο τελευταίες μέρες.
  Η μια Συναυλία δόθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Χρυσαλίδα"  στην Αγιά, προχθές την Παρασκευή 19 Απριλίου, και η δεύτερη Συναυλία στο Βελεστίνο χθες Σάββατο 20 Απριλίου.
  Ο κόσμος που συμμετείχε και παρακολούθησε και τις δυο Συναυλίες ήταν πολύς, όπως άλλωστε αναμενόταν. Σε καμιά από τις δυο Συναυλίες δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά όσοι έρχονταν να τις παρακολουθήσουν συνεισέφεραν σε τρόφιμα και χρήματα για τις άπορες οικογένειες της Αγιάς και του Βελεστίνου.

Όσοι παραβρέθηκαν στις Συναυλίες αυτές τραγούδησαν μαζί με το Θανάση και τους μουσικούς του τα τραγούδια του Θανάση, αλλά και ρεμπέτικα και ηπειρώτικα τραγούδια.
Στην Αγιά μετά τη Συναυλία ακολούθησε μια αυθόρμητη "παρέλαση" του κόσμου στους δρόμους της κωμόπολης με μπροστάρηδες μουσικούς που έπαιζαν χάλκινα.

Ομολογουμένως, φίλες και φίλοι, είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία αυτή του Θανάση Παπακωνσταντίνου  για τη διοργάνωση Συναυλιών Αλληλεγγύης που έχουν θαυμαστά αποτελέσματα. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Θανάση και άλλοι καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι του τόπου μας, της Ελλάδας μας, γιατί η φτώχεια και η εξαθλίωση θεριεύουν για κάθε μέρα που περνά.

Χ.Γ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου