Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νέα για τη Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Κρανέα Ελασσόνας


   Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, πλησιάζει η ημέρα όπου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα δώσει μια μοναδική, αξέχαστη Συναυλία, στον τόπο καταγωγής της οικογένειάς του, την Κρανέα Ελασσόνας.
 Προσκεκλημένος από το Μορφωτικό Σύλλογο της Κρανέας (ΜΕΣΚΕ) ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα τιμήσει τον τόπο καταγωγής του και όλοι εμείς θα τιμήσουμε το μεγάλο αυτόν δημιουργό δίνοντας "το παρών" στη Συναυλία και τραγουδώντας μαζί του τα τραγούδια του.

  Η Συναυλία - όπως ανακοινώθηκε από το ΜΕΣΚΕ -  θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα: 9.00 μ.μ. στο χώρο του Γυμνασίου Κρανιάς (Αίθουσα Εκδηλώσεων). Η τιμή εισόδου θα είναι 5 Ευρώ.
  Ο ΜΕΣΚΕ ως διοργανωτής θα κάνει το παν για να μείνει αυτή η Συναυλία σε όλους μας πραγματικά αξέχαστη.
  Χθες ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έδωσε μια ακόμη Συναυλία Αλληλεγγύης στον Αλμυρό του Βόλου με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.
Αυτός ο τραγουδοποιός όσο πιο ταπεινά δουλεύει για τον κόσμο τόσο περισσότερο μεγαλώνει μέσα στην ψυχή του κόσμου.

"Στυλίτης"
  Ο  Θανάσης Παπακωνσταντίνου λειτουργεί διακριτικά και αθόρυβα μέσα από το μουσικό του έργο και μέσα από τέτοιες ενέργειες ανθρωπιάς. Ενοχλείται, κατά κάποιον τρόπο,  όταν προβάλλεται το έργο του, αν και πρέπει να γίνεται αυτό για να προβάλλονται τέτοια πρότυπα καλλιτεχνών στον κόσμο. Τέτοιοι άνθρωποι πραγματικά είναι αναγκαίοι στην εποχή της πνευματικής ξηρασίας που ζούμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου