Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην Κρανέα Ελασσόνας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου


  Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, με πρωτοβουλία του ΜΕΣΚΕ προσκλήθηκε στο χωριό μας για να δώσει μια αξέχαστη συναυλία ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες στο χώρο της Μουσικής, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
   Στη συναυλία που θα διεξαχθεί στο χώρο του Γυμνασίου Κρανιάς (Αίθουσα Εκδηλώσεων) την Παρασκευή στις 8 του Μάρτη 2013,  θα ακουστούν πολλά από τα τραγούδια που έχει γράψει ο Θανάσης. Για την ακριβή ώρα της συναυλίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
   Με αυτήν τη συναυλία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα τιμήσει τον τόπο της καταγωγής του και οι συμπατριώτες με την παρουσία τους θα τιμήσουν το λαοφιλή δημιουργό τραγουδώντας μαζί του τα υπέροχα τραγούδια του.
   Εξάλλου, ο τόπος αυτός, η ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας δηλαδή, έχει εμπνεύσει και συνεχίζει να εμπνέει το Θανάση Παπακωνσταντίνου δημιουργώντας αθάνατα στο χρόνο τραγούδια ("Ανδρομέδα", "Α.Μάνθος", "Οι γριές" κ.α.). Εκτενές αφιέρωμα στο δημιουργό Θανάση Παπακωνσταντίνου έκανε το Ιστολόγιό μας πριν λίγο καιρό και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.
  Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΜΕΣΚΕ για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση αυτή σε έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη και δικό μας άνθρωπο, το Θανάση Παπακωνσταντίνου.
  Για την τιμή εισόδου καθώς και άλλες λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα υπάρξει νεότερη Ανακοίνωση από το ΜΕΣΚΕ.


1 σχόλιο: