Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δυο λόγια για τον τρόπο λειτουργίας του Ιστολογίου


Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι του "Ιστολογίου Κρανέα Ελασσόνας", αφού σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά που είστε κοντά μας με αυξημένη επισκεψιμότητα από την Ελλάδα (Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) και το εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Βέλγιο, Η.Π.Α. και Αυστραλία) θα θέλαμε να πούμε δυο λόγια για τον τρόπο λειτουργίας του Ιστολογίου μας.
Κατ' αρχήν να πούμε ότι το Ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, απόψεις και μνήμες  συμπατριωτών και φίλων μέσω του email μας : cgkounelas@gmail.com ή με άμεσο σχολιασμό κάτω από τα θέματα.
Αυτό το Ιστολόγιο βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή όλων των συμπατριωτών και φίλων.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στη θεματολογία του, να διαβάσετε τα άρθρα του, να δείτε τις φωτογραφίες, να δείτε τα βίντεο που είναι στη δεξιά στήλη του Ιστολογίου, αλλά και να γράψετε  σχόλια  ελεύθερα κάτω από κάθε θέμα που δημοσιεύεται ακόμα και ως ανώνυμος επιλέγοντας το ανάλογο στυλ:  Επώνυμα με λογαριασμό email ή ανώνυμα αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό email.
Όλα αυτά  ακριβώς που περιγράφονται παραπάνω  είναι και "η φιλοσοφία" του Ιστολογίου, η αμφίδρομη επικοινωνία δηλαδή του Ιστολογίου με τους επισκέπτες του, αλλά και των επισκεπτών μεταξύ τους. Έτσι, το Ιστολόγιο γίνεται ένα ευέλικτο όργανο προβολής και επικοινωνίας που έχει ως στόχο την ανάδειξη του τόπου μας με τα έργα των ανθρώπων του και τα προβλήματά του.
Περιμένουμε λοιπόν, από όλους τους συμπατριώτες, τους φίλους και τις φίλες, ενεργή συμμετοχή και ρόλο σ' αυτό τον Ιστότοπο, ο οποίος τους ανήκει. Είναι ο Ιστότοπος όλων μας!

Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου